J._Valley_Twig.html

Gem on!   850:-

Ett gem runt halsen är förstås en självklarhet! Bär den med stolthet och lite ögonglimt. Gemet är ca 4.5 cm. Finns också som örhänge! :)

Volfram  890:-

Yes, det är en glödlampa! Passar bra för ljushuvet (eller de som borde bli ett) att bära kring halsen! Lampan är ca 5 cm.

Locka   690:-

Enkelt halsband passar lika bra

till vardags som fest. Det tunna hänget är knappt två centimeter.

Pippi 1490:-

En exlusiv liten bur med fågel i! Fågeln rör sig inuti och lyssnar man riktigt noga kan man nästan höra lite fågelsång. Antik-behandlad finish med många genomtänkta detaljer! Höjd 3 cm.

Narnia   1090:-

En bergskristall i silverskenor och tunn kedja. Nedre hälften av halsbandet är svartoxiderat för en spännande kontrast mot den kristallvita stenen! Stenens utseende kan variera något, men är mellan 1.5 - 2 cm.

Amor  890:-

En pil i antikbehandlat silver med fjäder i toppen av pilen för att pricka alldeles rätt! Pilen är ca 5 cm lång.

Dubbel   780:-

Halsband med två taggar med J. Valley Twig-märket. Enkelt men väldigt snyggt! Brickorna tillsammans mäter 5 cm.

Penny & Me   980:-

Nyckeln till framgång? Kärlek? En gammal skattkista på vinden? Oavsett vart den här nyckeln går är den i säkert förvar kring din hals. Nyckeln är ca 5 cm.

Alla halsband går att få i klassisk silverkedja, tunt svart bomullsband eller naturfärgat beiget läderband. Ange ditt val i beställningsarket! :)

Karma   890:-

Även denna väljer du själv om du vill ha i silverkedja eller svart eller beiget lädersnöre. Snyggt att bära tillsammans med andra halsband!

örhängenJ._Valley_Twig_-_Dam_Orhange.html
ringarJ._Valley_Twig_-_Dam_Ring.html
halsband
armbandJ._Valley_Twig_-_Dam_Armband.html

Vagabond   1290:-

Jordglobar är väldigt vackra ting. Med detta halsband har du hela världen kring din hals. I silver och spegelblank, svart glaspärla.

Nyhet!

Nyhet!

* * * * *   Presentkort    * * * * *


När du inte kan välja bland allt på hemsidan - köp ett presentkort! Säljs i valörerna 500 kr, 1000 kr och 2000 kr och gäller i 6 månader. Meddela vem som ska ha det så löser vi ett kort som passar det givna tillfället!