J._Valley_Twig.html

Limra   540:- 

Tunt läderband med nitar. Nitarna är oregelbundet plcerade kring armbandet och är helt handgjorda i rent silver, dessutom något oxiderade. Välj mellan svart eller naturfärgat läder.

Simpel   560:-

Armband i tunt svart band och silverskena - snyggt som det är eller tillsammans med andra armband! Det finns möjlighet att få ett personligt ord eller namn ingraverat på baksidan av skenan om så önskas. Maila er förfrågan! :)

Edslan   290:-(ett varv)  360:-(två varv)

Tunt läderband med vit knapp som lås. Riktigt snyggt som det är eller tillsammans med tonvis av andra band på samma handled! Välj mellan svart eller mörkbrun.

Leo   390:-

Här samsas färgade glaspärlor med naturstenar i form av turkoser kring handen. Riktigt snygg mot solbrända armar! Armbandet går såklart att justera i storlek! Välj mellan mörkt eller ljust band.

Dubbel  490:- 

Enkelt men ack så snyggt armband. I oxiderat silver och svart band. Armbandet går förstås att justera i storlek. Kolla också in halsbandet till!

Woody   290:- /st   eller   2 för 390:-

Armband med lackade träpärlor att fylla på handleden! Välj mellan svarta eller mörkblå pärlor till ljus eller mörkt band. Varför inte en av varje att ha tillsammans? :) Justerbar storlek!

örhängenJ._Valley_Twig_-_Herr_Orhange.html
halsbandJ._Valley_Twig_-_Herr_Halsband.html
armband
ringarJ._Valley_Twig_-_Herr_Ring.html

* * * * *   Presentkort    * * * * *


När du inte kan välja bland allt på hemsidan - köp ett presentkort! Säljs i valörerna 500 kr, 1000 kr och 2000 kr och gäller i 6 månader. Meddela vem som ska ha det så löser vi ett kort som passar det givna tillfället!