J._Valley_Twig.html

Penny & Me   980:-

Nyckeln till framgång? Kärlek? En gammal skattkista på vinden? Oavsett vart den går är den i säkert förvar kring din hals. Välj mellan silverkedja, svart band eller tunnt beiget läderband. Nyckeln är ca 5 cm.

Dubbel   780:-

Halsband med två taggar i långt bomullsband. Enkelt men väldigt snyggt! Brickorna tillsammans mäter 5 cm.

Gem on!   850:-

Ett silvergem att bära kring halsen känns ju som en självklarhet! Bär den med stolthet och du kommer få mångas blickar på dig! Gemet är ca 4.5 cm och finns också som örhänge!

Volfram   890:-

Yes, det är en glödlampa! Passar bra för ljushuvet (eller de som borde bli ett) att bära kring halsen! Lampan är ca 5 cm.

Never Said I Was An Angel   940:-

Drygt 2 cm döskalle som halsband, här i en tunn silverkedja. Lätt oxiderad, för att få en skön finish! Varje smycke är unikt och kan skilja lite ifrån varandra, det är ju det som gör dem så charmiga!

Karma   890:-

Även denna väljer du själv om du vill ha i silverkedja eller svart eller beiget lädersnöre. Snyggt att bära tillsammans med andra halsband! Hänget är 2.5 cm hög.

Alla halsband går att få i klassisk silverkedja, tunt svart bomullsband eller naturfärgat beiget läderband. Ange ditt val i beställningsarket!

örhängenJ._Valley_Twig_-_Herr_Orhange.html
halsband
armbandJ._Valley_Twig_-_Herr_Armband.html
ringarJ._Valley_Twig_-_Herr_Ring.html

Nyhet!

Nyhet!

* * * * *   Presentkort    * * * * *


När du inte kan välja bland allt på hemsidan - köp ett presentkort! Säljs i valörerna 500 kr, 1000 kr och 2000 kr och gäller i 6 månader. Meddela vem som ska ha det så löser vi ett kort som passar det givna tillfället!