J._Valley_Twig.html

Abalon  

450:-/st    690:-/par

Runda örhängen som är mörkt svartoxiderade i botten med silverfärgad cirkel. Enkelt snyggt! Drygt halvcentimetern stora.

Tribe   490:-/st

Ett alldeles äkta fejktöjörhänge! Snyggt med ett stort örhänge i alla fall, och med den här slipper du gå hem med ett stort hål i örat när dagen är slut, perfekt! Och ja, såklart är själva öronstiftet i äkta silver.

Round about

390:-/st    590:-/par

Svartlackade örhängen att bära ensamma eller i par. Finns som 0.5 cm eller 1 cm stora.

Gem on!   490:-/st

Ja, självklart kan man ha ett gem i örat. :) Risken är stor att du blir hetast på festen! (Eller när du nu vill bära det, mitt förslag: alltid!) Höjd ca 4,5 cm. Inget öronstift på utan man trär helt enkelt själva gemet genom örat - coolt! Se även det tillhörande halsbandet!

örhängen
halsbandJ._Valley_Twig_-_Herr_Halsband.html
armbandJ._Valley_Twig_-_Herr_Armband.html
ringarJ._Valley_Twig_-_Herr_Ring.html

Cosinus  390:-/st, 590:-/par När du vill ha något annat än de vanliga runda örhängena, lite annorlunda feeling med ändå väldigt snygga! Som bredast är de cirka halvcentimetern stora.

Not Even a Saint 

450:-/st,  690:-/par Svartoxiderade döskallar att ha med sig och på sig. Döskallarna har alla sin egen personlighet och mäter ca en halv centimeter!

Nyhet!

Nyhet!

Nyhet!

* * * * *   Presentkort    * * * * *


När du inte kan välja bland allt på hemsidan - köp ett presentkort! Säljs i valörerna 500 kr, 1000 kr och 2000 kr och gäller i 6 månader. Meddela vem som ska ha det så löser vi ett kort som passar det givna tillfället!