J._Valley_Twig.html

Frakt

Fraktpriserna gäller inom Sverige.


  1. Vanlig brev 39 kr.

Landar i din brevlåda som ett vanligt brev eller paket.


  1. Spårbart brev/paket 59 kr.

Paketet hämtas hos ditt postombud och kan spåras hela vägen - säkert och tryggt för båda parter!


Fraktfritt vid alla beställningar över 2000 kr!


För att J. Valley Twig ska kunna säkerställa att ert paket kommer fram ordentligt så välj spårbart paket. Kunden ansvarar för att uppgiven adress är korrekt.


Leveranstid

Vanligtvis inom en vecka från beställning. Vissa varor finns redan i lagret och dessa skickas samma dag eller så snart betalningen är mottagen. Kontakta oss för aktuell leveranstid.


Betalning

Smidigt genom förskottsbetalning till bankgiro eller Swish.Beställ med hjälp av formuläret som ni hittar under ”Beställa”. När beställningen är mottagen skickas ett mail med beräknad leveranstid, slutgiltig summa och betalningsanvisngar.


Hör gärna av er om det är något ni undrar över. Kanske har ni egna idéer på hur ni vill ha ett smycke, maila mig så kan vi säkert komma fram till något just för er!


Hoppas ni blir nöjda med ert nya smycke! :)

Ringstorlek

De allra flesta ringarna säljs med justerbar storlek utan extra kostnad. Detta är bra om ni inte är helt säkra på vilken ringstorlek ni behöver. Önskar ni ickejusterbar storlek på ringen mäter ni enligt följande:


Ringstorleken mäts på insidan av ringen. Tänk på att en bredare ring kräver en större ringstorlek. De flesta ringarna på hemsidan är dock smala. Tips är att ta en ring man redan har hemma och mäta diametern med en linjal tvärs över ringens insida. Tex 17,5mm. Var mycket noga när ni mäter och kontrollmät hellre en gång för mycket.


Vill ni förändra storleken i efterhand, kan det gå att slå ut eller förminska ringen, beroende på modell. Hör av er till oss så kan vi om möjligt justera den till en mindre kostnad. Är ni osäkra på storlek, be istället att er ring görs justerbar redan från början!

Samtliga priser på hemsidan är inkl moms. Priset  på  smyckena  beror  delvis  på  rådande ädelmetallpriser  och   kan  därför  komma  att ändras något under året.


Öppet Köp

Är du inte helt nöjd med ditt nya smycke går det bra att skicka tillbaka det inom 14 dagar. Meddela oss innan du skickar tillbaka en vara. Skicka det som spårbart eller rekommenderat brev så har vi båda koll på vart det befinner sig under resans gång. Kunden ansvarar för att smycket paketeras så att inga skador uppstår i samband med postgång. Priset för smycket återbetalas, dock ej fraktkostnader eller eventuella kostnader för inslagning etc.


Öppet köp gäller ej presentkort eller specialanpassade smycken (t ex ringar med särskild storlek) eller där text stansats in. Kontakta alltid oss per mail innan ni skickar tillbaka en vara eller om ni är osäkra på om ert smycke kan skickas tillbaka.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Inslagning

Ska du ge bort smycket går det bra att få det levererat inslaget och klart. Praktiskt om man ska ge bort det direkt eller vill uppvakta någon extra fint! Skriv gärna i beställningen vad det gäller så kan vi anpassa paketet så bra som möjligt. Kostnad 50 kr.

J. Valley Twig innehar F-skatt.

* * * * *   Presentkort    * * * * *


När du inte kan välja bland allt på hemsidan - köp ett presentkort! Säljs i valörerna 500 kr, 1000 kr och 2000 kr och gäller i 6 månader. Meddela vem som ska ha det så löser vi ett kort som passar det givna tillfället!